Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor kamilla1957
Czas przygotowania: do 60 minutPoziom trudności: średnieRegion: kuchnia polskaIlość osób: dla 2 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (10 głosów)15 dag
schabuogórek kiszonycebula2 dag
boczku50 ml
czerwonego wina150 ml
bulionusólSchab w
czerwonym winie - sposób przygotowania: Kotlet posmarować
musztardą. Na kotlet kładziemy
boczek,
cebulę pokrojoną w piórka,
ogórek przekroić na pół. Zwinąć w roladkę spiąć wykałaczką. Roladkę obsmażyć na
oleju, podlać
bulionem dodać
sól, prużyć 15 minut. Następnie podlać
winem i dusić do miękkości około 15 minut.Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu