Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor elżbieta kliśCzas przygotowania: do 60 minutPoziom trudności: łatweRegion: kuchnia polskaIlość osób: powyżej 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (1 głos)Chlebek
migdałowy - składniki:12.5 dag
masła12.5 dag
mąki12.5 dag
cukru12.5 dag zmielonych
migdałów2
jajkacynamonChlebek
migdałowy - sposób przygotowania:
Jaja utrzeć wraz z
masłem na puszystą masę. Następnie wymieszać pozostałe składniki i dodać do masy. Wszystko dobrze wymieszać i upiec w piekarniku (ok.40 min w temp. 150)Łatwy przepis na odrywany chlebek
cynamonowyPączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu