Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor Przepis nadesłany na konkurs 'Poczuj
mietę latem'Czas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweIlość osób: dla 2 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (0 głosów)świeża
mięta225 g
arbuza pokrojonego w kostkę75 g
sera feta pokrojonego w kostkęsok z 1
limonki2 łyżeczki
miodu2 łyżeczki
pistacjiSałatka z
arbuzem i
miętą - sposób przygotowania:
Pistacje uprażyć na suchej patelni.
Sok z limonki wymieszać
miodem. Do miseczek rozłożyć
arbuza, na wierzchu ułożyć
ser feta, całość polać sosem, posypać
pistacjami i świeżą
miętą.Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis

Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu