Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor Magazyn Kuchnia

Fot. RAFAL LIPSKIPoziom trudności: łatweRegion: kuchnia polskaIlość osób: dla 2 osób

Średnia ocena potrawyOceń przepis (0 głosów)2
jabłka2 łyżki
żurawiny2 łyżki
orzechów włoskich1 łyżka
mioduPieczone
jabłko z
żurawiną i
orzechami - sposób przygotowania: Z
jabłek wydrążamy gniazda nasienne, wkładamy
żurawinę wymieszaną z
orzechami, na wierzch wlewamy
miód. Zawijamy
jabłka w folię aluminiową i pieczemy 20 minut w temperaturze 180°C.Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis

Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu