ßßß Cookit - przepis na Zupa z serkiem topionym

Zupa z serkiem topionym

nazwa

Wykonanie

Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!
Autor dembińska
Czas przygotowania: do 60 minut
Poziom trudności: średnie
Region: inne
Ilość osób: powyżej 4 osób
Średnia ocena potrawy
Oceń przepis (10 głosów)
4 kostki rosołowe wegeta
2 pory
1 marchew
0.5 kg pieczarek
4 serki topione (kremowe)
1 kg mięsa mielonego
Zupa z serkiem topionym - sposób przygotowania: Pieczarki pokroić w plastry i odgotować. Mięso mielone do smaku jak na kotlety zrobić (małe kuleczki). Pora wraz z marchwią podsmażyć. Na koniec rozmiksować serki . Wszystko wrzucić do garnka zalać wodą i gotować (mieszać ). Zupę mozna podać ze świeżymi bułeczkami. SMACZNEGO!!!!
To jest ulubiony przepis betka85, zobacz jej ulubione przepisy
Postrachy szkolnej stołówki w smacznych wydaniach
ćwiartki i dodajemy do cebuli, smażymy około 5 minut, aż brukselka lekko zbrązowieje. Warzywa zalewamy bulionem i gotujemy ok. 30 minut. Do zupy dodajemy serek topiony i dokładnie mieszamy rózgą, aby serek się rozpuścił. Zupę blendujemy. Odłożone brukselki gotujemy we wrzątku ok. 4 minuty, następnie
Źródło:http://ugotuj.to/ugotuj/-2855844/zupa z serkiem topionym/p