Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor Ryszard SowińskiCzas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweRegion: kuchnia indyjskaIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (7 głosów)
Mango Lassie - składniki:1-2
owoce mango1 szklanka
jogurtu naturalnegopół szklanki
mleka3/4 szklanki
loducukier do smaku
Mango Lassie - sposób przygotowania: Obrać
owoce mango i miąższ odkroić od pestki. Zmiksować porządnie w blenderze, aż powstanie ok. szklanki jednolitego musu. Dodać pozostałe składniki i miksować w blenderze. Wlać do wysokich szklanek i podawać ze słomką jako samodzielny deser.
Napój niezwykle popularny w Indach.
Owoce mango można zastępować innymi
owocami - np
bananem.Jak jeść mango?Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis

Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu