Pasty odkryłam kilka miesięcy temu, jednak dzięki prostocie ich wykonania od razu się w nich zakochałam ;) Gdy tylko otrzymałam tuńczyka w oliwie z oliwek firmy Callipo wiedziałam, że będzie doskonale się komponował z jajkami. Do tego kilka kropli Limmi cytrynki i uczta gotowa !Potrzebne składniki:4 jajka3 łyżki majonezukilka kropki soku z cytryny ( ja użyłam Limmi cytrynkę )1/2 słoiczka tuńczyka ( ja użyłam w oliwie z oliwek firmy Callipo )sól, pieprz do smakuSposób wykonania:Jajka wkładamy do wrzącej wody i gotujemy ok. 10-12 min.Następnie studzimy je i bardzo drobno kroimy.Solimy i pieprzymy do smaku.Dodajemy 3 łyżki majonezu.Dorzucamy 1/2 słoiczka tuńczyka.Skrapiamy sokiem z cytryny.Mieszamy i gotowe.Smacznego !