ßßß
Składniki (2 porcje):4 jajka1 pełna łyżka startego sera2 pełne łyżeczki masła2 łyżki mlekasól, pieprz4 kromki chlebaopcjonalnie: kilka plastrów szynki, posiekany szczypior/dymkaPrzygotowanie:Jajka rozmącić w misce, dodać sól i mleko. Na patelni roztopić łyżeczkę masła, dodać jajka oraz starty ser i smażyć na małym ogniu ciągle mieszając. W międzyczasie przygotować grzanki - ja swoje powoli podpiekam na suchej patelni. Kiedy jajka będą ścięte w takim stopniu jak lubimy, należy wyłączyć palnik, dodać drugą łyżeczkę masła i wymieszać. Na grzankach można opcjonalnie ułożyć plastry szynki, a następnie przełożyć jajecznicę. Oprószyć pieprzem i przybrać posiekanym szczypiorkiem lub cebulką dymką. Podawać od razu. Smacznego!
SCRAMBLED EGGS WITH CHEESE ON TOASTIngredients (serves 2):4 eggs1 tablespoon grated cheese2 heaped teaspoons butter2 tablespoons milksalt, pepper4 bread slicesoptional: sliced ham, chopped chivePreparation:Whisk eggs lightly in a bowl with a fork adding milk and salt. Melt 1 teaspoon of butter on the frying pan, pour eggs, add grated cheese. Fry on the low heat and keep stirring. In the meantime prepare your toasts. I just put bread slices on hot frying pan with no oil and fry until it get crunchy on both sides. When eggs are as runny as you like them, turn off the heat, add remaining teaspoon of butter and mix. Lay ham slices on the toasts if you like and then add scrambled eggs. Sprinkle with pepper and chive if you want. Serve immediately! ;)Thanks for stopping by! Please feel free to write your comment in English! I will be pleased :)