Idealnie nadaje się do kulek mięsnych, grubych paluszków lub krakersów :).Składniki :1 mała szalotka2 ogórki konserwowe30 dag sera topionego5-6 łyżek mleka3 łyżki startego parmezanu1 łyżeczka mielonej papryki1 łyżka posiekanej natki pietruszkisólOpis wykonania :1. Szalotkę obieramy i drobno siekamy, ogórki kroimy w drobna kostkę.2. Ser ucieramy z mlekiem, dodajemy ogórki, szalotkę, natkę i parmezan, doprawiamy solą i papryką mieszamy .( przed dodaniem soli skosztujcie być może nie trzeba będzie jej dodawać )Justyna L.Zwariowana żona i mama, kochająca swoje pasje. Mająca 1000 pomysłów na minutę. Lubię podróżować i odkrywać nowe smaki, w kuchni nigdy się nie nudzę i dobrze się bawię eksperymentując. Od niedawna fanatyczka fotografii kulinarnej i nie tylko.Podobne Przepisy