Wykonanie
Na dzień dobry piekę
ciasteczka. Naturalne, z
słodyczą banana oraz
daktyli . Dodatkiem
masło orzechowe z chrupiącymi kawałkami
orzechów oraz ziarna kakaowca . Do tego
bananowo -
jagodowy koktajl na
jogurcie.
Ciasteczka grube niczym kuleczki, kryjące w sobie dużo zdrowia, ale przede wszystkim świetny smak. Jedzone jeszcze lekko ciepłe, rozpływały się w ustach!
owsiane
bananowo-
orzechowe ciasteczka z
daktylami oraz ziarnem kakaowca podane z
bananowo-
jagodowym koktajlemoat
banana-peanut butter cookies with dates and cocoa beans, served with
banana- blueberry coctailSkładniki:
wegańskie- 1/2 szklanki
mąki owsianej- kopiasta łyżka
płatków owsianych- 1/2 dojrzałego
banana- łyżka
masła orzechowego- 4-5
daktyli suszonych- łyżeczka ziaren kakaowca- 1/2 łyżeczki
proszku do pieczeniaWszystkie składniki bardzo dokładnie ze sobą wymieszać. Formować
ciasteczka dowolnego kształtu. Piec w 180 stopniach Celsjusza przez ok. 10-15min. ( w zależności od wielkości
ciastek). Smacznego!koktajl : zmiksowany dojrzały
banan z
jogurtem naturalnym oraz eko-leśną
jagodą~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Rano pełna energii wychodzę z domu, wieczorem wyczerpana padam do łóżka...życie. Lubię kiedy się nie nudzę, nie lubię się nudzić.Słońce wczoraj odwdzięczyło się uśmiechem i dziś też mnie nim wita :)Natknęłam się dziś rano na cytat...Czasem porażka przybliża do zwycięstwa, poddać się bez walki to jest dopiero klęska.