Bardzo szybkie i efektowne danie. Idealny obiad, gdy nie mamy czasu na dłuższe posiedzenie w kuchni. PolecamSkładniki1 pierś z kurczaka1 opakowanie zupki cebulowej (u mnie francuska z knorr )1 opakowanie śmietana 30% lub 36% (u mnie 36%)pieprz, sól do smakuSposób przygotowaniaKrok 1Pierś kroimy w kostkę oprószamy solą i pieprzem. Śmietanę mieszamy z zupką cebulową. Pierś układamy w naczyniu żaroodpornym i smarujemy sosem śmietanowym .Pieczemy 35 minut.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast)Podobne wpisyPierś z kurczaka ze słodkim sosem chilliPotrawka drobiowa z porem i serkiem wiejskimKurczak z warzywami i prażonymi nerkowcamiPierś kurczaka ze szpinakiem i twarogiemMumia – pierś z kurczaka w cieście francuskim