ßßß
Kolejna propozycja pasty rybnej na bazie awokado. Pasuje zarówno na zwykłe śniadanie do świeżej bułeczki jak i na imprezę do krakersów czy grzanek na przekąskę.Składniki1 dojrzałe awokado10 średnich zielonych oliwek100 gram łososia wędzonego na ciepło2 łyżki soku z cytrynyprzyprawy:czarnuszka, suszony czosnek, suszony pomidor (mix ziół)Sposób przygotowaniaKrok 1Awokado obieramy, oddzielamy od pestki, łososia i oliwki kroimy na mniejsze kawałki. Wszystko skrapiamy cytryną, dodajemy przyprawy i rozdrabniamy blenderem na gładką masę.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 10.0/ 10 (1 vote cast)Rybna pasta z oliwkami i awokado, 10.0 out of 10 based on 1 ratingPodobne wpisyPasta z wędzonej ryby i fetyPasta rybnaWiosenna pasta z łososiemJem zdrowo: Rukola z awokado i kozim seremPasta z jajkiem i awokado