Wykonanie
Nadają się na każdą okazję, ale najbardziej lubię je przed telewizorem, zamiast
chipsów. Ostatnio chrupaliśmy je bez niczego, ale oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie, aby zorganizować sobie do nich pyszny dip. Zrobiłam dip z
mango na ostro. Wszystkie trzy smaki popcoolowych
chipsów pasują do niego rewelacyjnie. Ciekawa jestem, który Waszym zdaniem jest najpyszniejszy, fromage,
zielona cebulka, czy
papryka. Mi chyba najbardziej smakował ten
papryką, bo mój dip był nieco słodkawy i ostry, więc smaki doskonale się uzupełniały. Zdecydowanie dodajemy
chipsy pop cool do kolekcji naszych bezglutenowych przegryzek i Wam również je polecamy, tak do chrupnięcia, kiedy tylko przyjdzie Wam na to ochota.Dip z
nasion słonecznika i
mango1/4 szklanki
nasion słonecznika1
mango, najlepiej świeżesok z połowy
cytrynynieco
imbirusól i
chilli do smakuNasiona zalać
sokiem z cytryny i
wodą, tylko tak, aby były zakryte i zmiksować.
Mango obrać i pokroić na kawałki. Wszystkie składniki połączyć i zmiksować na gładko.Wpis sponsorowany