Wykonanie
Czasami, a nawet czesto lubię
mieć jakąś zupę do popicia.... do popicia obiadu, taki dodatkowy dotatek :DA ta jest bardzo, ale to bardzo do popicia!

składniki500 ml
bulionu drobiowo - warzywnegopuszka krojonych
pomidorówmała
cebula - posiekana w kostkęłyzeczka
oliwy z oliwekodrobina
ostrej papryki w proszkutrochę
cukru do smaku
sólulubione
ziołaPrzygotowaniePodgrzewamy
bulion, na patelni z
oliwą podsmażamy
cebulę, do
cebuli dodajemy puszkę
pomidorów, lekko odparowujemy i przekładamy do garnka z
bulionem. Doprawiamy do smaku, dodajemy ulubione
zioła, ale nie pzresadzajmy, w moim przypadku jest to
natka pietruszki lub
bazylia, zależy od dnia.Mozesz też dodać trochę kwaśnej
śmietany lub
jogurtu.
Bona Apetita!