SKŁADNIKI :Liczba steków wedle potrzeb każdego.- 2 steki- ząbek czosnku- oliwa- sólWYKONANIESmażąc stek musi pamiętać ,żeby miał temperaturę pokojowągrubość do 3 cmNacieramy mięsoczosnkiem i pieprzemnie solimy było by wtedy twarde na patelni rozgrzewamy oliwę kładziemy stekismażymy po 3 minuty z każdej strony na koniec smażenia doprawiamy soląKAPUSTA- 1 mała główka kapusty- 3 duże pomidory- kostka warzywna- kmin rzymski- 2 cebule- 1 por część białaKapustę kroimy drobnozalewamy wodą z kostką warzywnąpomidory kroimy w kwadraciki przesmażamy na maśle dodajemy do kapustyto samo robimy z cebulą i poremdoprawiamy do smaku przyprawami i dusimy ,aż kapusta będzie miękkaNa talerz układamy kapustę a na nią usmażony stek w tym połączeniu smakuje super .