W sobotę wybrałam się do Warszawy do centrum kulinarnego Boscha na warsztaty organizowane przez markę Bosch i Fit&Easy,gdzie gościem honorowym była Pani Joanna Jabłczyńska.Na warsztatach robiliśmy sałatkę,danie główne,przystawkę i deser.Pani Joanna przygotowała dla nas autorski przepis na sałatkę na warsztatach przygotowała Beata z jedną z uczestniczek warsztatów.Składnikimix sałat Fit&Easydojrzała gruszkagranatmigdałyorzechy włoskieorzechy laskowetofuostra musztardaoliwa z oliwekmiód gryczanywykonanieDo miseczki wlej oliwę z oliwę,dodaj musztardę i miód gryczany dokładnie wymieszaj.Sos już mamy gotowy.Gruszkę i tofu pokrój w kosteczkę.Orzechy włoskie,laskowe,migdały posiekaj.Do miski wkładamy mix sałat,następnie dodajemy orzechy,migdały,gruszkę i owocegranatu całość polewamy wcześniej przygotowanym sosem.