ßßß
Świąteczne gotowanie rozpoczęłyśmy od przyrządzenia śledzi w śmietanie z jabłkiem i cebulką.
Bazowałyśmy na tym samym przepisie, ale każda inaczej doprawiła, ozdobiła i przygotowała śledzie.
Hitem warsztatów okazał się karp po żydowsku, choć z rodzynkami to bez migdałów, ale mówię Wam... jak za karpiem nie przepadam, tak całą porcję zjadłam, był zaskakująco dobry i chyba przygotuję takiego na zbliżające się święta, jak chcecie przepis to podam.



Nie zabrakło zdrowych, owocowych smoothie oraz przygotowywania strucli z makiem.

A na koniec wspólna uczta przy świątecznych pysznościach.

Czym byłby święta bez prezentów? ;) Russell Hobbs dziękuję za bardzo przydatny przed świętami rozdrabniacz Chop&Blend, spisuje się doskonale.Było świetnie, pysznie, twórczo i inspirująco - dziękuję za zaproszenie na warsztaty, blogerkom za wspaniałe towarzystwo, a Chwili Moment za gościnę i naukę gotowania.