ßßß
Przygotowanie:Mięso oraz warzywa umyć , osuszyć.Pierś ugotować w wodzie lub rosole.( Można także na parze)Na talerz wyłożyć marchewkę a na nią pierś.Z kawałków pomidora zrobić nóżki , z papryki oko oraz dziób.Z koperku pióropusz a z natki pietruszki okonek.SmacznegoPost navigation← Bób pamiętam za dzieciństwa jako małe nie dobre „coś” , postanowiłam sobie przypomnieć ich smak i te „coś” okazało się już teraz pyszne. Dziś proponuję oryginalne pierogi. Ciasto jest delikatne , miękkie , świetnie się nim pracuje a farsz po prostu jest znakomity , smaki idealnie się dopełniają.Lekki , puszysty i delikatny. Słodka truskawka i kwaśna cytryna których smak dopełnia kawałek czereśni podany w porcji tortu. Połączenie orzeźwiające , idealne na lato :) →