ßßß
Cookit - przepis na Pasta do chleba. Z kiełbasy krakowskiej, jajek i zielonego groszku.
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
Pasta do chleba. Z kiełbasy krakowskiej, jajek i zielonego groszku.
Składniki
Kiełbasa krakowska
Indyk
Jajko
Groszek zielony
Majonez
Cebula
Sól
Pieprz
Musztarda
Natka pietruszki
Wykonanie
Konkretnie, ale nie ciężko. Na świeżym, pachnącym
chlebie
. Na grzance lub wyjadana łyżeczką... Pasta do
chleba
, która zaspokoi głód i smak. Czy ciekawość?350 g
kiełbasy krakowskiej
z
indyka
, może być inna, ulubiona3 ugotowane
jajka
pół puszki, odsączonego z zalewy,
zielonego groszku
czubata łyżka
majonezu
cebula
sól
i
pieprz
płaska łyżeczka
musztardy
Dijondwie łyżki
natki pietruszki
Kiełbasę
zmielić w maszynce do
mięsa
wraz z
cebulą
.
Jajka
zetrzeć na tarce o małych oczkach. Wymieszać z
majonezem
,
natką
i
przyprawami
. Na końcu dodać
groszek
.
Źródło:
http://gotujekomus.blogspot.com/2014/04/pasta-do-chleba-z-kiebasy-krakowskiej.html
Przepisy powiązane
Szybka pasta kanapkowa
Jajka faszerowane
Szybka pasta kanapkowa
Jajka faszerowane
Sałatka pieczarkowa
Składniki powiązane (0)