Interesujące połączenie delikatnego z ryżu z aromatycznymi porzeczkami. Mój niemowlak się tym zajada:) Dla dzieci ze skazą białkową gotujemy na wodzie.Składniki0,5 szklanki ryżu białegowoda lub mleko do gotowania ryżu0,5 szklanki czarnej porzeczki (u mnie mrożona)cukier do smakuSposób przygotowaniaKrok 1Ryż z porzeczkami gotujemy na wodzie, bądź mleku do miękkości. Na koniec dodajemy cukier do smaku i blendujemy na gładką masę.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 10.0/ 10 (1 vote cast)Krem z ryżu z porzeczkami, 10.0 out of 10 based on 1 ratingPodobne wpisySernik na zimno z musem porzeczkowymZapiekanka z serem gorgonzolaCoś dla niemowlaka: Jaglany budyńPasztet dla najmłodszych alergikówJem zdrowo: Placuszki z jabłkiem na kefirze