Eleganckie kuleczki o posmaku rumu. Bardzo szybki i efektowny deser.KasztankiSkładniki4 paczki herbatników (najlepiej szkolne)1 kostka masła3 łyżki rumu (albo aromat rumowy)7 łyżek kakao1 szklanka cukru pudruSposób przygotowaniaKrok 1Herbatniki mielimy w blenderze albo przez maszynkę. Dodajemy miękkie masło, cukier, kakao i rum. Wyrabiamy. Troszkę herbatników odstawiamy do obtoczenia. Formujemy kulki i obtaczamy w herbatnikach. Wstawiamy na godzinę do lodówki.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 9.0/ 10 (4 votes cast)Kasztanki, 9.0 out of 10 based on 4 ratingsPodobne wpisyBajaderkiOrzeszki z krememMini Pavlova z truskawkami“Ziemniaczki”Ciasteczkacytrynowo-migdałowe