Wykonanie
            Muffiny z M&M'sami chodziły za mną od dawna i byłam bardzo ciekawa, jak skończy się taki eksperyment;)Muffiny są świetne, z wierzchu mają chrupiącą skórkę, są delikatnie 
czekoladowe, a w środku mają kawałki 
czekolady lub chrupiące 
orzechy. 
Orzechy po upieczeniu są jeszcze bardziej kruche i chrupiące niż w "normalnie spożywanych" M&M'sach.

UWAGA! Moje muffiny nie są bardzo słodkie. Jeśli wolisz bardziej słodkie specjały dodaj więcej 
cukru. Jeśli używasz 
cukru wanilinowego z 
torebki również dodaj odrobinę więcej zwykłego 
cukru.12 muffinekSkładniki suche:- 2,5 szkl. 
mąki pszennej- 0,5 szkl. 
cukru (może być również trzcinowy)- 15g gorzkiego 
kakao- 25g domowego 
cukru waniliowego- 2 płaskie łyżeczki 
proszku do pieczenia- płaska łyżeczka 
sody- szczypta 
soliSkładniki mokre:- szklanka 
mleka- pół szklanki 
oleju- 
jajkoDodatkowo:- 2 opakowania M&M'sów (2x48g) - ja kupiłam jedne 
czekoladowe, a drugie 
orzechowe, podzieliłam ciasto na pół i zrobiłam dwie wersje, bo byłam ciekawa jak wyjdą ;)Przygotowanie:1. Piekarnik rozgrzewamy do 190 stopni. Do blachy na muffiny wkładamy papilotki.2. W jednej misce mieszamy dokładnie składniki suche, w drugiej mokre. Następnie wsypujemy suche do mokrych i mieszamy porządnie łyżką, aż 
zrobi się gęsta masa.3. Do masy dosypujemy M&M'sy i delikatnie mieszamy.4. Wkładamy do każdej papilotki porządną łyżkę masy. M&M'sy z wierzchu wyglądają nieciekawie, bo spływa z nich kolor, lepiej jak wszystkie są dobrze zanurzone w 
masie ;)5. W temperaturze 190 stopni pieczemy około 5 minut, dopóki trochę nie urosną, później zmniejszyłam do 170 stopni i piekłam jeszcze 15 minut. Zanim wyjęłam muffiny wyłączyłam piekarnik i uchyliłam na 5 minut.
