Ulubione leczo moje i mojego męża. Uwielbiamy je! I cenimy nie tylko za smak, ale też łatwość i szybkość w przygotowaniu :)Składniki:1 średnia cukinia (w zimie używam mrożonej)1 czerwona papryka1 żółta papryka1 duża cebula2 laski dowolnej kiełbasy3-4 łyżeczki koncentratu pomidorowegopieprzsólewentualnie ulubione ziołaolejSposób przygotowania:1. Cukinię i paprykę myjemy i kroimy w kostkę.2. Cebulę dowolnie kroimy.3. Kiełbasę dowolnie kroimy.4. Do rondelka wlewamy odrobinę oleju i podsmażamy na nim cebulę. Następnie dorzucamy pokrojoną cukinię i obie papryki, podlewamy odrobiną wody i dusimy.5. W międzyczasie na patelni rumienimy kiełbasę, którą następnie dorzucamy do warzyw, chwilę całość dusimy.6. Następnie dodajemy koncentrat, sól, pieprz i ewentualnie inne przyprawy, chwilę całość dusimy, mieszając od czasu do czasu.7. I voila :) Danie gotowe :)Smacznego :)