ßßß
Przygotowanie:warzywa ,obrać ,umyć ,osuszyć na ręczniku papierowym.Marchew ,pietruszkę oraz cukinię zetrzeć na tarce o małych oczkach ,ziemniaka pokroić w małą kosteczkę.Koperek umyć ,osuszyć ,posiekać.Pierś umyć ,osuszyć,oczyścić z błonek,pokroić drobno.Do garnka włożyć marchew ,pietruszkę oraz ziemniaka zalać wodą ,gotować na pół miękko .Po tym czasie dodać cukinię ,pierś ,koperek oraz olej.Gotować całość ok 10 min.Zupkę można podawać ,smacznegoPost navigation← Od 11 mies. życia powinno się wprowadzać domowe pieczone mięsko dzieciom.Gabrysi upiekłam pierś z koperkiem , smakowała jej i to bardzo:) Na ciepło zjadła z ziemniaczkami a reszta została jako wędlina na kanapki. Oczywiście dorosłym też polecam,a w szczegulności osobom na diecie :)Sałatka idelnie sprawdzi się do pieczonych mięs lub jako zdrowy ,lekki ,bezmięsny posiłek. Polecam jest pyszna :) →