ßßß

Przygotowanie:Udka, marchewki i fasolkę ugotować-wystudzić , pokroić w kawałeczki , dodać rozdrobnioną fetę.Wszystkie składniki zmiksować blenderem na gładki krem , doprawić , wbić jajko. Wyrobić masę rękoma.Formę wysmarować masłem i bułką tartą , włożyć masę ( wierzch udekorować szprycą)Piec w rozgrzanym piekarniku do 180 st. przez 35 min.Gotową pieczeń wyjąć z formy ,pokroić w plastry.Smacznego:)Post navigation← Gotowy schab pasuję za równo na ciepło oprószony serem żółtym z konfiturą z żurawiny , lub po prostu do ziemniaków a także na zimno jako wędlina do pieczywa.Zapraszam :)Propozycja podania jajek na świątecznym sole bądź wielu innych imprezach. Kuszą swym zapachem , wyglądem i smakiem.Zapraszam są pyszne :) →