Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Pstąg pieczony i faszerowany ...Torcik naleśnikowy o smaku ... »
KorniszonyPyszne
ogórki na zimę .
Korniszony lubią u mnie najbardziej .Zalewa:5 szk
wody1 szk
octu4 łyżki
cukrułyżeczka
solipozostałe składniki na 1 słoik litrowy:
KOPER3 ziarenka
ziela angielskiego Kamis
chrzan (korzeń lub liść)1 ząbek
czosnku5 ziarenek
gorczycymała
cebulkaOgórki umyłam. Słoiki umyłam.
Marchew obrałam pokroiłam na mniejsze kawałeczki.
Czosnek obrałam jeden ząbek na 1 słoik, kawałeczek
chrzanu ,malutka
cebulka ,
gorczyca,
ziele angielskie,
listek laurowy,Do słoika każdego wkładałam (
gorczyca ziele angielskie,
listek laurowy chrzan czosnek i
cebulkę.Zalewa:
Woda gotowana ,
ocet ,
cukier,
sólWkładałam do słoika
ogórki i zalewałam zalewą na górkę wkładałam
koper i zakręcałam . Gotowałam 10 minut od zagotowania.


sobota, 03 sierpnia 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter