Ciasto szybkie do zrobienia, pieczone w ekspresowymtempie..a zjadane jeszcze szybciej..Przepis na ciasto o nietypowej nazwie [ jestem ciekawa czemu ktoś tak nazwał to ciasto] pochodzi z książki Ciasta, ciastka i takie tam.4 jajka2/3 szkl.cukru200 g czekolady gorzkiej180 g margaryny3/4 szkl.mąki1 łyżeczka proszku do pieczeniacukier waniliowyCzekoladę rozpuścić razem z margaryną. Jajka ubić z cukrem i cukrem waniliowym,dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.Dodać rozpuszczoną margarynę wraz z czekoladami i wymieszać.Piec 12 minut w temperaturze 220 stopni [ lekko nagrzany piekarnik].Uwaga z książki:Piec 12 minut -ani minuty dłużej - chodzi o to, żeby czekolada w środku była rozpuszczona.Moje ciasto piekło się ciut dłużej..i czekolada była rozpuszczona ale tylko pośrodku ciasta, ale i tak ciasto było pyszne].