Pyszny deser z malinami z dodatkiem wiśni z rumem Eterno .Przepis podpatrzony na blogu Eterno -od kuchni.jogurt naturalnySyrop z wiśni z rumem - 2 łyżkigarść świeżych malingorzka czekoladaWlać na dno szklanki syrop. Dolać jogurt. Dorzucić świeże maliny, dolać resztę jogurtu. Zetrzeć na wierzch odrobinę gorzkiej czekolady.Zastosowanie: do herbaty, lemoniady, drinków oraz jako dodatek do potraw i deserówNasze przetwory przygotowywane są w specjalny sposób: bez dodatku wody, konserwantów ani sztucznych barwników. Syrop, w którym znajdują się owoce powstaje w wyniku połączenia się naturalnego soku z owoców z cukrem.PolecamyJako dodatek do herbaty i sporządzania wszelkich napojów orzeźwiających. Wspaniały dodatek do kompotów.Znakomicie nadaje się do sporządzania potraw, np. pieczenia mięs, sporządzania sosów oraz do wypieku ciast i dekoracji deserów: omlety lub naleśniki z serem polać syropem, przybrać wiśniami.