Wykonanie

Kolejna propozycja na smakowitą pastę na kanapki. Tym razem z
jajka i
łososia. Pyszna i lekka. Idealnie pasuje na śniadanie, na przekąskę w pracy. Łatwa i szybka do zrobienia. Ostatnio często u mnie goszczą właśnie pasty. Oczywiście możecie dać także inną
rybę. Dzisiaj mam wolny dzień i za jakiś czas
jadę do Warszawy na warsztaty kulinarne z Lidl i Karolem Okrasą.Bardzo się z tego powodu cieszę, ponieważ uwielbiam Karola, jego gotowanie, dania i pomysły,
moge bez przerwy oglądac jego programy, są świetne. Mam zamiar świetnie się bawić i pysznie gotować. Jak
wrócę to zdam Wam relację jak było. Życzę Wam miłego piąteczku.Zapraszam :-)Składniki:- 3
jajka- garść posiekanego
szczypiorku- puszka
polędwicy z
łososia w
sosie włoskim-
sól,
pieprz- łyżka
jogurtu naturalnegoWykonanie:
Jajka ugotować, obrać i pokroić w kostkę. Dodać posiekany
szczypior i
łososia z sosem,
jogurt,
sól i
pieprz. Wymieszać wszystko dokładnie dłubiąc widelcem. Podawać z ulubionym
chlebem.

