ßßß Cookit - przepis na POCHRZANIONA PASTA JAJECZNA

POCHRZANIONA PASTA JAJECZNA

nazwa

Wykonanie

Zamieszczony na PASTĘ przepis jest od A do Z skopiowany z bloga MARGARYTKI - o czym informuję wszystkich bez bicia :))
Uwielbiam wszelkie kanapkowe pasty, a te z dodatkiem jajek w szczególności. Tak więc jak tylko Asia zamieściła przepis i piękne apetyczne zdjęcie - nie mogłam się oprzeć i już w tym samym dniu pasta była na kolację :)
I jak mawiają: w prostocie tkwi siła :)
Pochrzaniona pasta jajeczna jest pyszna, szybka do zrobienia i niskokaloryczna!
Potrzebujemy do niej tylko:
4 jajek
łyżeczki dobrego chrzanu
łyżki jogurtu naturalnego
odrobiny pieprzu i soli
szczypiorku
Wykonanie:
Jajka gotujemy na twardo. Studzimy, najlepiej w zimnej wodzie. Dusimy widelcem, dodajemy chrzan, jogurt, sól i pieprz. Mieszamy, posypujemy szczypiorkiem i ... nakładamy na kanapki albo... zjadamy bez chlebka :))
Źródło:http://walijskiepichcenie.blogspot.com/2014/03/pochrzaniona-pasta-jajeczna.html