Wykonanie


Najlepsze racuszki jakie
jadłam! Palce lizać!Serdecznie zapraszam ;-)

SKŁADNIKI :- 3
jajka- 1 szklanka
mąki pszennej- 2 mniejsze jabłuszka- 1/2 szklanki
mleka- 2 łyżki
kefiru-
cukier waniliowy- łyżka
brązowego cukru- 1,5 łyżeczki
proszku do pieczenia-
olej rzepakowy do smażeniaWYKONANIE:
Jabłka obierz ze skóki i pokrój na kawałeczki o wymiarach około 2cm x 2 cm.Z w/w składników za pomocą trzepaczki zrób gęste ciasto dodaj pokrojone
jabłka. Smaż na
oleju aż się zrumienią, podaj z
cukrem pudrem!;-D„Olej rzepakowy jest naturalnym źródłem kwasów omega – 3 i dlatego nie zapominajmy o nim w codziennej diecie!”

Smacznego!

PRZEPIS ZGŁASZONY DO KONKURSU:"BLOGERZY ODKRYWAJĄ WALORY
OLEJU RZEPAKOWEGO”Miłego dnia!