Wykonanie
            
Znacie smak gotowanych 
rzodkiewek ? Jeśli nie koniecznie spróbujcie, bo ich smak sprawi Wam naprawdę miłą niespodziankę. Z małych pikantnych bestyjek szczypiących w języczek zamieniają się w niewinne, delikatne i urocze różowe perełki. Smakują jak miniaturowe 
kalarepki. Podczas gotowania odbarwiają się i 
tracą swój nie tylko intensywny kolor ale i smak. Ugotowane 
rzodkiewki moga być świetnym dodatkiem do grilowanych i 
pieczonych mięs. Z pewnością będą też niebanalną ozdobą stołu i talerza. A, że warto je jeść możesz przeczytać tutaj: klik .

Składniki:pęczek 
rzodkieweksól, 
cukierkoperekmasło
Wykonanie:obciąć liście i ogonki, 
rzodkiewki umyćumieścić w rondelku, zalać niewielką ilością 
wody ze szczyptą 
soli i 
cukru. W zależności od wielkości 
rzodkiewek gotować je od 5-10 minut. Im dłużej się gotują, tym intensywniej się odbarwiają. Powinny jednak pozostać jędrnepodawać z 
masełkiem i posypane 
koperkiemUWAGI: same bez dodatków są równie smaczne. Pasują do nich także wszystkie sosy na bazie 
jogurtu z ulubionymi dodatkami.ŻYCZĘ SMACZNEGO !