Lodybanan - kiwi - awokado - maca Podane z tahini i figami suszonymiPierwsze, ale nie ostatnie tego typu śniadanie na moim blogu :DDziś mam dla was pierwsze danie z wykorzystaniem produktów firmy tofutotu.pl - parówkami z tofu .Od razu byłam ciekawa czy mają one inny smak niż te klasyczne, sojowe .I jak ? Jestem totalnie zaskoczona ich smakiem, bo są o niebo lepsze od sojowych,choć w sumie oba produkty mają ten sam składnik - soję.I fajny smak tych parówek skomponował się z mocno zielonym plackiem szpinakowo - pomarańczowy i Mieszanką Piekło - NieboGryczany pomarańczowo - szpinakowy z Mieszanką Piekło - Niebo, Parówkami Tofurky, brukselką, brokułami.Przepis:- 6 łyżek kaszy gryczanej zmielonej na mąkę- sok z 1 pomarańczy- 1/2 szkl mrożonego szpinaku, uprzednio odmrożonegoWszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszać i piec placek na dobrze rozgrzanej patelni teflonowej z dwóch stron.Smacznego ! :)