Wykonanie
Pieczona canihua z
kakao,
burakiem, i
gruszką. Podana z tahini, ziarnem kakaowca,
migdałowym przylądkiem i
granatem.Przepis;- 5 łyżek canihuy- łyżka
siemienia lnianego-szkl
mleka sojowego- łyżka
kakaoCanihuę ugotować wraz z siemieniem na
mleku do gęstości. Następnie dodać
kakao,
gruszką i
buraka. Całość wymieszać i przełożyć do naczynka do zapiekania. Zapiec przez 30 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Smacznego ! :)A jednak mam odrobinę szczęścia :DWczoraj
siedzę nad zadaniami z chemii, a tu nagle telefon z firmy do której wysłałam CV z wiadomością, że zostało one pozytywnie rozpatrzone i w poniedziałek mam przyjść na rozmowę kwalifikacyjną.Byłam bardzo zdziwiona, gdyż było to moje pierwsze w życiu napisane CV .Teraz już się zaczynam obawiać poniedziałku, bo nigdy jeszcze na takiej rozmowie nie byłam -.-