Wykonanie
Migdałowo waniliowe kopytka z
kaszy jaglanej odsmażane na
oleju kokosowym. Podane z prażonymi
płatkami migdałowymi,
bananem, khaki,
mandarynkami i
jagodami goji .Przepis;- 5 łyżek
kaszy jaglanej- szkl
wody- łyżka
mąki migdałowej- łyżka
skrobi kukurydzianej- łyżeczka mielonej
waniliii+ ewentualnie
olej kokosowy do podsmażenia
Kaszę ugotować na wodzie do gęstości. Pozostawić następnie do ostygnięcia. Po tym czasie zblendować na gładką masę dodać
mąki i
wanilię. Wszystko dokładnie wymieszać ze sobą. Formować dowolnego kształtu kluseczki . Wrzucić je do gotującego się wrzątku i gotować ok 5 minut od wypłynięcia na wierzch. Tą czynność można oczywiście zrobić wieczorem, a rano tylko podsmażyć na
oleju kokosowym . Smacznego ;)Jaglane to zdecydowanie moje ulubione kopytka, podejść nr 2 zaliczone perfecto ! :DWczoraj wspominałam wam o jednej rzeczy, którą zamówiłam specjalnie na sobotni mecz.No i przyszła ona do mnie w ekspresowym tempie już wczoraj.No a co to jest ? ?????Bluza z firmy Go hard or go
home Ta firma specjalizuje się w szyciu bluz specjalnie na życzenia klienta, w jego wybranym kolorze i naszywa na nią wybrany napis.Moja bluza oczywiście ma w sobie barwy Skry : żółta, z czarnym napisem : SKRAdła mi
serce :D
Zastanawiałam się też nad napisem : Gdy ci smutno, gdy ci źle, idź do Kłosa, przytul się .Ale jednak postawiłam na taki napis, który pokazuję moją wielką miłość do tego klubu <3A dodaj jeszcze jedną rzecz, że normalnie na tą bluzę się czeka ok 2 tygodni a ta została zrobiona dla mnie i wysłana w przeciągu 3 ^^No a mecz już jutro ^^