Wykonanie
Hej ! Dziś też w klimacie jaglanym .Tym razem użyłam
kaszy jaglanej , którą po ugotowaniu i ostudzeniu wymieszałam z ulubionym
jogurtem naturalnym bio z Lidla.Dodałam ulubioną
mąkę kokosową ,
truskawki i boróweczkiI hop do piekarnika :)



inspiracjaPrzepis:- 6 łyżek
kaszy jaglanej- 1/ 2 szkl
wody- 1/ 2 szkl
mleka- łyżka
mąki kokosowej- kubeczek
jogurtu naturalnego ( 150 ml )-
truskawki i
borówki amerykańskieKaszę jaglaną ugotować wraz z
wodą i
mlekiem do gęstości.Ja to zrobiłam wieczorem. Rano dodać
jogurt ,
mąkę kokosową i
owoce.Wszystko wymieszać i umieścić w naczynku do zapiekania .Piec przez 25 min w piekarniku nagrzanym do 180 stopni Celsjusza.Weekend minął bardzo szybko choć przyjemnie i aktywnie.Wczoraj w
sumie przejeździłam 50 km !. Było super , słoneczko przygrzewało i prawie udało mi się dojechać na lotnisko do Pyrzowic :dDziś znów szara szkolna rzeczywistość , choć pewnie będą luźne lekcje , bo w każdej
klasie są rozstawione stoliki na dzień otwarty ( dziś nie biorę udziału , bo jestem zła na
panią z chemii )Miłego dnia !