Czekoladowe ciasto z mąki kokosowej nadziane mango i obsypane chipsami kokosowymi/przepis autorski//1 porcja/60 g mąki kokosowej premium (nieodtłuszczonej)ok. 160 ml mleka1/3 obranego i pokrojonego w kostkę mangojajkopłaska łyżka kakaochipsykokosowe do posypania1/3 łyżeczki proszku do pieczeniałyżka cukru trzcinowego drobnegołyżeczka olejukokosowegoMąkę, kakao i proszek do pieczenia wymieszać. Dodać jajko, cukier i rozpuszczony olejkokosowy.Stopniowo dodawać mleko aż do uzyskania średnio gęstego ciasta.Odstawić na 10 minut (w tym czasie masa jeszcze zgęstnieje).Piekarnik nagrzać do 180 stopni.Połowę ciasta przelać do lekko natłuszczonej kokilki, ułożyć mango i przykryć pozostałą częścią ciasta.Wierzch udekorować chipsamikokosa.Piec ok. 25 minut w trybie "ciasto" (grzanie dolne + wentylator)Po tym czasie wyjąć, ostudzić i podawać.Smacznego!