Zapiekanka z cyklu czyścimy lodówkę i zamrażarkę.Przepis na 4 porcjelaska cynamonu200g twarogułyżka cukru trzcinowegołyżeczka cynamonu100g mrożonych truskawek2 jajka FARMIO150ml śmietany 9%Kaszę pęczak ugotuj z laska cynamonu, według instrukcji na opakowaniu. Gdy będzie już miękka, odstaw do wystygnięcia.Twaróg przełóż do miski, rozdrobnij za pomocą widelca, Dodaj cukier, cynamon i jeśli ktoś lubi można dołożyć jeszcze rodzynki, czy żurawinę suszoną. Wymieszaj dokładnie.W osobnym kubku rozmieszaj jajka ze śmietaną.Keksówkę wysmaruj masłem. Wyłóż połowę kaszy pęczak. Na nią wyłóż twaróg i poukładaj truskawki. Całość przykryj drugą częścią kaszy i zalej masą jajeczno-śmietanową.Wstaw naczynie do rozgrzanego do 200 stopni piekarnika i piecz ok. 30. minut. Podawaj ciepłe.