Pyszne i szybkie ciasto jogurtowe, zapiekane na papierówkach i brązowym cukrze.1 kg papierówek1 i 1/2 szkl brązowego cukru250 g masła4 jajka1 szkl mąki pszennej1/2 szkl mąki razowej1 szkl jogurtu greckiego1 łyżeczka proszku do pieczenia- Papierówki myjemy, wycieramy, wykrawamy gniazda nasiennie i kroimy na plasterki.- 200 g masła ucieramy z 1 szkl cukru na puch. Kolejno dodajemy jajka na przemian z mąką.- Pod koniec ucierania dodajemy jogurt i proszek do pieczenia.- Dno formy wykładamy 50 g masła pokrojonego w cieniutkie płatki oraz posypujemy 1/2 szkl cukru.- Na cukrze układamy pokrojone jabłka, a na nich wykładamy ciasto.- Pieczemy w temp 180 C przez 30 minut.- Jeszcze ciepłe odkrawamy od brzegów blachy i odwracamy do góry nogami na talerz.- Podajemy z sorbetemcytrynowym.Smacznego:)