Wykonanie
Pin It

Dziś na blogu pojawia się wpis zainspirowany książką, o której już wcześniej
pisałam na blogu tutaj . "Kuchnia fit" to najnowsza pozycja Konrada Gacy, propagatora zdrowej i lekkiej kuchni.Na blogu znajdziecie również inne koktajle czy
soki ze świeżych
owoców i warzyw: sok z kiszonych
buraków, koktajl
ananasowo-
gruszkowo-
jabłkowy, świeży
sok jabłkowo-
marchewkowy z
mandarynką i
mango .Gdy za oknem szaro i buro, ożywmy naszą kuchnię i dietę kolorami i witaminami.


Czas przygotowania: 10 minutProporcje na 2 szklankiSkładniki:2
łodygi selera naciowego2
owoce kiwikawałek zielonego
ogórka (ok. 25 cm)1 szklanka
wody mineralnej
Wykonanie:
Kiwi i
ogórka dokładnie myjemy, a następnie obieramy ze skórki. Kroimy w kostkę.
Seler naciowy kroimy w plasterki. Wszystkie warzywa wkładamy do blendera, dolewamy
wodę i bardzo dokładnie blendujemy.Podajemy od razu, ewentualnie przechowujemy prze kilka godzin w lodówce w zamkniętym pojemniku.
