Składniki:3 piersi z kurczaka2 kostki rosołowepieprz kolorowy ziarnisty w młynku4 ząbki czosnku100 ml oliwy z oliweksól czosnkowa1 papryka czerwona1 cebula1 cytryna1 łyżeczka cukruPrzygotowanie:Piersi z kurczaka myjemy i czyścimy. Następnie ubijamy je jak na kotlety schabowe. Marynujemy je w marynacie z : 50 ml oliwy z oliwek, 4 wyciśniętych ząbków czosnku, świeżo zmielonego pieprzu kolorowego i 2 ugniecionych kostek rosołowych - z tych wszystkich składników powinna nam powstać taka masa ( jak w tej reklamiePanierujemy każdą pierś z obu stron. Owijamy w folię spożywczą i odkładamy do lodówki na 3-4 godziny. Gdy ten czas już minie, mięso przekładamy na rozgrzaną patelnię nie dodając już na nią oliwy. Smażymy tak aby mięso było dobrze wysmażone, ale żeby nam sie nie spaliło. Podczas smażenia, do uprzednio rozgrzanego piekarnika ( 200 stopni) wsadzamy paprykę na jakieś 20 minut. Pozostałą ilość oliwy mieszamy z 1 łyżką cukru i pieprzem. Dodajemy na patelnie wraz z pokrojoną w talarki cebulą i pokrojona w plasterki cytryna i smażymy.Smacznego!!!