Wykonanie
Proste, szybkie, smaczne i ładne - w sam raz na małą przekąskę dla gości. Polecam!
składniki6
jajek ugotowanych na twardo100 g
wędzonego łososia100 g
serka jogurtowego Almette2 łyżki
jogurtu naturalnego2 łyżki posiekanego
koperku1 łyżeczka mielonej
papryki1 łyżka posiekanego
koperku do dekoracjiprzygotowanie
Jajka ugotować na twardo, przestudzić , obrać, przekroić na pół, wyjąć
żółtka.
Łososia posiekać nożem, odłożyć trochę do dekoracji. Do miski włożyć,
żółtka,
łososia, dodać
serek,
jogurt,
koperek,
paprykę . Wszystko dobrze wymieszać widelcem. Posolić i popieprzyć dosypać
papryki do smaku. Farszem napełniać połówki
jajek, przybrać
koperkiem łososiem,
papryką,
kaparami. Smacznego!