Ciasto Shrek piekłam dawno temu ale zdj są! I to najważniejsze jakość nie powala wręcz doprowadza mnie do depresji ale wstawiam.Skladniki:Biszkopt5 jaj1 szklanka cukru¾ szklanki mąki1 lyżka mąki ziemiaczanej2 łyżeczki proszku do pieczeniaMasa zielona:1 l Zielonego soku kubuś pysio lub innybudyń śmietankowy4 duże łyzki cukruŚmietana:500 ml śmietany 30-stki1 galaretka agrestowaPonadtoopakowanie delicjiwinogrongalaretka agrestowaWykonanie:Z podanych składników upiec biszkopt. Następnie nawilżyć go zimna przegotowaną wodą. Na soku ugotować budyń tak samo jak napisane jest na opakowaniu lecz z większą ilością cukru no i mleko trzeba zastąpić sokiem. Szybko wylać na biszkopt.Gdy masa shrekowa będzie już przestudzona ułożyć na niej delicje. Ubić śmietanę na sztywno wraz z dodatkiem galaretki rozprowadzonej w ciepłej wodzie lekko przestudzonej. Śmietanę wylać na delicje następnie ułożyć połówki winogron następnie zalać je pozostałymi galaretkami.