ßßß
Cookit - przepis na ŚLEDŹ PO WĘGIERSKU
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
ŚLEDŹ PO WĘGIERSKU
Składniki
Matias
Cebula
Papryka czerwona
Ogórek konserwowy
Pieczarki
Olej
Koncentrat pomidorowy
Papryka ostra
Papryka słodka
Sól
Pieprz
Wykonanie
Szukaj na bloguponiedziałek, 31 grudnia 2012Składniki :5-7 płatów
matiasa
2
cebule
1/2
czerwonej papryki
ogórki konserwowe
100g
pieczarek
1/4 szkl
oleju
3 łyżki
koncentratu pomidorowego
papryka ostra
papryka słodka
sól
pieprz
Wykonanie:
Cebulę
zeszklić na
oleju
, dodać pokrojoną w kostkę
paprykę
oraz
pieczarki
. Smażyć ok 10 minut. Następnie dodać pokrojone w kostkę
ogórki konserwowe
oraz
koncentrat pomidorowy
. Doprawić do smaku
solą
,
pieprzem
i
papryką
. Wystudzić. Namoczone wcześniej
matiasy
przekładać warstwami sosu. Schłodzić w lodówce
Drukuj
Źródło:
http://walijskiepichcenie.blogspot.com/2012/12/sledz-po-wegiersku.html
Przepisy powiązane
CEBULOWE LECZO Z KLOPSIKAMI
Strogonow
Schab po bałkańsku
Śledzie z pieczarkami
Gulasz z żołądków drobiowych z pieczarkami
Składniki powiązane (0)