Wykonanie
Lubię naleśniki i robię często. Czasami jednak kilka sztuk zostaje i wtedy zastanawiam się co z nimi zrobić. W tym przepisie wykorzystam wczorajsze naleśniki, nafaszeruję je warzywami i domową
fetą. Polecam zrobić te nadziane koperty.



Składniki :* naleśniki* mieszanka dowolnych
warzyw mrożonych -
brokuł,
marchewka,
fasolka szparagowa* łyżka
oleju kokosowego* domowy
ser feta* ulubione
przyprawy*
bułka tarta*
jajko*
olej rzepakowy

Przygotowanie :Rozgrzewamy
olej kokosowy na patelni, wrzucamy warzywa i dusimy około 10 minut tak by zostały chrupkie, ale ugotowane. Można troszkę podlać
wodą. Dodajemy ulubione
zioła oraz
fetę, wszystko razem mieszamy. Nadziewamy naleśniki, składamy je w kopertę. Panierujemy w
jajku i
bułce tartej, smażymy na złoty kolor. Są idealne na ciepło, ale i na zimno smakują wybornie.