Wykonanie
Kiedyś nie byłam taką fanką śniadań jak teraz. Dlatego nie wychodzę z domu gdy nie zjem śniadania. Najbardziej uwielbiam te weekendowe bo mam więcej czasu żeby coś przygotować i na spokojnie delektować się śniadaniem z rodziną.

Mój wpis dodaję do akcji Tymbark SZKLANKA SOKU DO ŚNIADANIA !Śniadanie to najważniejszy posiłek w ciągu dnia. Ma nam zapewnić energię i dobre samopoczucie. Warto zadbać, by było nie tylko smaczne, ale również zdrowe i pełne witamin. Czy zawsze pamiętasz o 1 z 5 porcji warzyw,
owoców lub soku na śniadanie? Badanie „Dwa śniadania Polaków” przeprowadzone dla
marki TYMBARK pokazuje, że Polacy jedzą mniej zdrowo w tygodniu niż w weekend.Składniki :* ulubiona
bułka- u mnie z
pestkami dyni* dwie łyżki
twarożku naturalnego* 3
rzodkiewki*
sól ,
pieprz*
salami w plasterkach*
pomidor*
czerwona papryka* świeże
zioła np.
tymianek
Przygotowanie :
Bułkę przekroić na pół.
Twarożek wymieszać z drobno posiekaną
rzodkiewką oraz
przyprawami. Rozsmarować na
bułce. Ułożyć plasterki
pomidora oraz
czerwonej papryki. Na suchej patelni ułożyć plasterki
salami i podsmażyć z każdej strony około 2-3 minuty aż będą chrupiące. Ułożyć na
bułce. Posypac świeżymi
ziołami.Ja do tej
śniadaniowej bułeczki podałam ulubiony sok mojego narzeczonego Tymbark
pomidorowy pikantny. Był zachwycony !