Bardzo smaczny gulasz z żołądków drobiowych.Składniki:-ok. 1 kg żołądków ( u nas z kurczaka )-2 marchewki-3 ząbki czosnku-3 łyżki mąki kukurydzianej-2,5 l bulionu warzywnego-2-3 łyżki masła-olej-sól, pieprz, czosnek niedźwiedzi-ciemny sos sojowyW dwóch litrach bulionu z dodatkiem ząbka czosnku i marchewkigotujemy do miękkości umyte żołądki.Marchewkę odławiamy wcześniej ( po ok. 15 minutach gotowania).Odławiamy i studzimy żołądki.Kroimy na mniejsze kawałki.Marchewkę i pozostały czosnek kroimy w plasterki.Na patelnię wlewamy niewielką ilość oleju i dodajemy masło.Na rozgrzany tłuszcz wrzucamy pokrojone żołądki i podsmażamyprzez ok. 10-15 minut.W trakcie smażenia dodajemy pkorojony czosnek.Posypujemy mąką kukurydzianą, mieszamy i smażymy ok. 5 minut.Dolewamy pozostały bulion do uzyskania odpowiedniej gęstości sosu.Dodajemy 2-3 łyżki sosu sojowego, czosnek niedźwiedzi,przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.Dodajemy pokrojoną marchew i mieszamy.Zmniejszamy ogień, przykrywamy patelnię i gotujemy ok. 15 minut.Gotowe.Smacznego!