ßßß
Potrzebujesz:1 opakowanie ciasta francuskiego1 małego brokuła1 podwójną pierś kurczaka1 kostkę rosołową6 większych pieczarekser żółtyketchupczosnek granulowany1 jajkoPrzygotowanie:brokuła podziel na małe różyczki i ugotuj w wodzie z dodatkiem płaskiej łyżeczki cukru. Odcedź i przelej zimną wodą.Kurczaka pokrój w niewielkie kawałki. Wymieszaj 3 łyżki oliwy z pokruszoną kostką rosołową i dodaj do mięsa. Bardzo dokładnie wymieszaj.Pieczarki obierz i pokrój w półplastry. Usmaż na bardzo mocno rozgrzanej oliwie cały czas trzymając je na największym możliwym ogniu. Gy się ładnie zezłocą przełóż do miseczki, a na tej samej patelni usmaż mięso.Płasko rozłożone ciasto posmaruj ketchupem w środku. Całe posyp granulowanym czosnkiem.Na ketchup ułóż brokuły, kurczaka i pieczarki. Posyp startym żółtym serem. Brzegi ciasta ponacinaj w skośne pasy i pojedynczo przeplataj pod skosem.