ßßß
Cookit - przepis na Dwukolorowa terrina ze szparagami.
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
Dwukolorowa terrina ze szparagami.
Składniki
Szparagi
Śmietana kremówka
Chrzan
Żelatyna
Sól
Pieprz
Ketchup
Wykonanie
Pęczek
szparagów
200ml
śmietany kremówki
36%1 łyżka dobrego
chrzanu
4 łyżeczki
żelatyny
sól
,
pieprz
2 łyżki
keczupu
Szparagi
ugotować ,zahartować zimną
wodą
,odcedzić.Ubić
śmietanę
dodać rozpuszczoną w małej ilości gorącej
wody
żelatynę
.Do2/3części
śmietany
dodać
chrzan
, do pozostałej
keczup
.Na dno naczynia wlać biały mus i nałożyć
szparagi
.Zalać
białym
musem i następnie czerwonym.Wstawić do lodówki.
Źródło:
http://edicook.blogspot.com/2011/05/dwukolorowa-terrina-ze-szparagami.html
Przepisy powiązane
Udziec z indyka
Dip z awokado
Łososiowa przystawka, doskonała na letni czas.
Tarta z serem pleśniowym i szparagami
SZPARAGI Z PATELNI:
Składniki powiązane (0)