Wykonanie
Dziś kotlet po farmersku ,jest bardzo prosty do zrobienianie wymaga dużych nakładów pracy a efekt jest bardzo smaczny . Polecam



Składniki :1/2 kg
fileta z kurczaka4
jajka1
cebulaprzyprawy sól,
magi ,
pieprz,delikat czerwony3 łyżki
masła lub
margarynyżółty sermąka ,
bułka tarta ,
jajka (do obtaczania kotletówPrzygotowanie:
Mięso rozbijamy następnie posypujemy
przyprawami solą,delikatą czerwoną ,
pieprzem .Obtaczamy w
mące roztrzepanym
jajku i
bułce tartej ,( kotlety usmażyć)
Cebulę kroimy w krążki smażymy na
maśle ,gdy już będzie miękka wbijamy
jajka doprawiamy
przyprawami i wszystko mieszamy . Takie
jajka nakładamy na całego usmażonego kotletaNastępnie nakładamy pokrojony w paski
ser żółty .Takie kotlety można włożyć na 10 minut do piekarnika aby
ser się rozpuścił lub do mikrofali na chwileczkę .Można także gdy pieczemy drugą stronę kotleta włożyć na niego
jajka ,
ser i przykryć pokrywką na chwileczkę ,wtedy
ser wspaniale się rozpuści .Smażymy na wolnym ogniu .Podajemy z
ziemniakami ,surówkami
keczupemSmacznego !!!